Waarom óók nog eens een videograaf erbij?
Er wordt vaak getwijfeld over het wel of niet laten maken van een videoreportage.
De trouwdag kost immers al veel geld en als eerste wordt logischerwijs de fotograaf geboekt. (Links naar goede fotografen kunt u hier bekijken.)

Er zijn echter op een trouwdag veel momenten die door een fotograaf gewoonweg niet op een foto te ‘vangen’ zijn. Wat dacht u van alle lieve woorden van de mensen om u heen, de speech van de ouders tijdens het diner, het Ave Maria tijdens de kerkelijke inzegening….. kortom de ‘levende’ bewegende beelden. Juist daarom is het maken van een trouwvideo een goede keus want alleen op die manier kunt jaren later nog steeds nagenieten van alle investeringen en inspanningen die u gedaan heeft.

Ik hoor u nu bijna zeggen: “We kijken de dvd toch maar een paar keer en dan gaat ie toch de kast in…” Dit klopt helemaal, maar als u de film dan 5 jaar later weer eens tegenkomt tijdens het afstoffen en opnieuw bekijkt zullen misschien opa of oma er niet meer zijn, uw kinderen zijn inmiddels stukken groter en horen zichzelf als zingende bruidskindertjes terug…Dan pas zult u de waarde van uw trouwfilm kunnen herkennen en echt waar, de emotionele waarde zal alsmaar groter worden naarmate de jaren verstrijken.

Het maken van een mooie trouwvideo is niet zomaar in een paar uurtjes gedaan. En wat de prijs betreft: Deze is naar verhouding zelfs goedkoper dan een trouwalbum! De meeste fotografen zijn aanwezig vanaf het ophalen van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart. (6 tot 7 uur) De videograaf is meestal aanwezig vanaf het aankleden van de bruid tot en met de laatste dans (gemiddeld 12-17 uur!).

Een compleet gemonteerde videoreportage is er namelijk al vanaf € 650,00.
Een overzicht van alle prijzen vindt u hier.
Uw mooiste dag op video…
Als eerste van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Trouwen doe je niet elke dag… een dag vol emoties om nooit meer te willen vergeten. Vele voorbereidingen gaan eraan vooraf en dan is het eindelijk zover…..

Het is altijd verrassend wat de dag zal brengen. Ik vind het belangrijk om op de achtergrond te blijven. Niet ik, maar het bruidspaar moet de sfeer maken. Dit neemt echter niet weg dat ik altijd veel plezier beleef met de fotograaf en het bruidspaar. Door de wisselwerking onderling ontstaan er vele spontane, ontroerende en vaak ook hilarische momenten.
Achteraf duidelijk zichtbaar in fotoboek en film, de vreugde sprankelt van het beeld af.

Ik probeer me in te leven in ieder bruidspaar en maak voor alle bruidsparen een persoonlijk, uniek document met aandacht en ruimte voor een lach, maar ook een liefdevolle traan…
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Rainbow is anders dan anderen…
Een trouwreportage levert vaak meerdere uren aan videomateriaal op. Wanneer dit niet wordt gemonteerd wordt er al snel niet meer naar gekeken. Gezellig samen de trouwfilm van vier uur bekijken, daar houd je echt geen vrienden aan over…De videoreportages van Rainbow onderscheiden zich van anderen door op een originele, sfeervolle, doch vaak humoristische wijze uw mooiste momenten vast te leggen. Zonder er een circus van te maken maken wij veel werk van de eindmontage door gebruik te maken van sfeervolle bijpassende effecten. De diverse montagestijlen krijgt u al te zien tijdens de kennismaking. Tevens is er de mogelijkheid om uw trouwkaart, foto's van vroeger, stukjes tekst en uw favoriete muziek toe te voegen.
Voorbeeldfilmpjes kunt u hier bekijken.

Inspraak
De montage wordt eerst afgeleverd op een zogenaamde ‘testdvd’. Pas als deze helemaal naar wens is en door u wordt goedgekeurd wordt de definitieve versie gebrand. Het eindwoord is altijd aan u. Mocht er nog een kleine aanpassing nodig zijn dan wordt dit kosteloos voor u in orde gemaakt. Hierdoor ontstaat er voor ieder bruidspaar een uniek, persoonlijk document waar u nog jaren met veel plezier naar terug kunt kijken.Geen reportage is hetzelfde bij Rainbow, wij passen ons aan u aan.
Reacties van bruidsparen kunt u hier bekijken.

Rainbow werkt door heel Nederland en in het buitenland, zo ook regelmatig in opdracht van verschillende weddingplanners en fotografen. U vindt deze partners o.a. bij de pagina met links.

Prijzen
We bieden voor elk budget diverse mogelijkheden en prijzen.
Het complete overzicht vindt u hier.
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc