Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Hartverwarmende reacties

Nadat ik in Amerika een prachtig huwelijksaanzoek heb gekregen ging ik als vanzelfsprekend op zoek naar alles wat onze dag tot een droomdag kon maken. Ik ben heel wat trouwbeurzen afgegaan en op een heel klein beursje kwam ik Natasha tegen. Haar promo-materiaal sprak mij gelijk aan en zij zelf is ook een erg gezellige verschijning. Dus thuis heb ik het gelijk aan mijn man voorgelegd. Hij was echter iets minder enthousiast omdat hij niet echt zat te wachten op een camera die op een van de spannendste dagen van je leven continu op je gericht staat. Toch heb ik toen een afspraak met Natasha gemaakt om bij haar naar wat voorbeelden te kijken. Vanaf dat moment werd het ons allebei duidelijk dat dit niet mocht ontbreken aan onze dag. Op de dag zelf stond Natasha al vroeg bij ons aan de deur, zo heeft ze geen moment gemist en is alles vastgelegd. En ook al is ze de hele dag aanwezig, en haar camera is echt niet klein, heb je geen moment het idee dat er iemand is die je filmt. Ze weet precies waar ze moet staan en wat ze moet doen. Natasha is echt geweldig! Nu hebben we de dvd al weer een tijdje in huis en zijn we verliefd! Nog steeds op elkaar, maar ook echt op onze dvd. Hij is prachtig en geeft perfect weer hoe onze dag was. Natasha is erin geslaagd om alle emoties, alle leuke momenten, alle lieve familie, vrienden en de hele sfeer vast te leggen. De dvd wordt regelmatig bekeken door onze familie en vrienden en ook wij zelf pakken hem regelmatig uit de kast. Hij blijft ook gewoon zo leuk! Wij hadden deze extra herinnering niet willen missen en we zouden bijna zeggen dat het verplicht moet worden met bruiloften!
Erik Buijs en Britt Zomer Buijs, Purmerend


Lieve Natasha,
Súper bedankt voor de mooie filmreportage. Het is een mooie film geworden met leuke verrassings elementen er in èn 3 dvd's in een mooie hoes. Fijn dat we verschillende dvd's hebben. Als mensen de film willen zien, dan hebben we de dvd met hoogtepunten. Dat is genoeg voor mensen die toch even een stukje film willen zien. We hebben erg om de film moeten lachen. Er zit veel humor in. En daar houden wij wel van. We kunnen terug kijken op een fantastische dag. Nogmaals bedankt voor je aanwezigheid.  groetjes,Armand, Jantine en een knuffel van onze lieve kleine Rosa uit Grootebroek.
(namens Rosa nog bedankt voor het mooie rompertje met onze prachtige trouwfoto erop, erg origineel. We hebben er leuke reacties op gekregen.)
Rainbow Video, videoreportages, smalfilm scannen, video naar dvd etc
Trouwplannen? Ga meteen op zoek naar een videograaf! Het was een van de eerste stappen van de voorbereiding op onze trouwdag die wij deden. Wat waren wij blij dat Natasha deze dag kon en wilde filmen! (het was namelijk wel een hele lange dag!) Vanaf 6.30 uur was Natasha aanwezig om alles vast te leggen. Dat wil zeggen: ze was er, maar je hebt het eigenlijk niet door! Samen op stap was erg gezellig, ze feest gewoon met je mee en dat tot een uurtje of twee in de nacht! En dan is het afwachten, wij hadden enorm genoten van de trouwdag maar je bent erg benieuwd naar de dvd. In ons geval: nog mooier! Wat is daar veel tijd in gestoken, ze heeft er echt iets moois van gemaakt, iets waar wij als redelijk ervaren videobewerkers ontzettend trots op zijn. Familie en vrienden delen deze mening. Zij beleven de dag ook weer opnieuw!
Het mooie is dat je een samenvatting krijgt, een aparte dvd met het stadhuis, kerk en revues maar ook een lange versie van de gehele dag en deze kun je eenvoudig kopiëren voor je ouders. Natasha, dankzij jou kunnen wij deze dag steeds opnieuw beleven. Wij kunnen dit iedereen aanraden!
Groetjes Thijs en Miranda Paree, Venhuizen

*****
Hey Natasha,
We willen je onwijs bedanken voor de mooie dvd van ons huwelijk. Wat heb je er een hoop werk van gemaakt joh, nu snappen we pas echt waar alle uren tijd in zitten en we iets langer moesten wachten! De foto’s van vroeger…onze favoriete muziek en de super originele effecten. We hebben hem al vaak bekeken maar zien steeds weer andere dingen, heerlijk! Je voelt gewoon de liefde die je erin hebt gestopt. We kregen tranen in onze ogen, jaaaa… alwéér ja! En wat zijn we blij dat we toch hebben gekozen om alles te laten filmen, we twijfelden eerst of het wel nodig was. Maar eerlijk gezegd vinden we de video achteraf nog mooier dan de fotoreportage!!! Het leeft veel meer, terwijl jij zelfs nog veel goedkoper bent…..(oeps) en ook nog veel langer blijft dan de fotograaf.Je bent echt een gezellige, lieve meid met een hoop humor, je hoorde er helemaal bij. We hadden al snel niet eens meer in de gaten dat je stond te filmen, het voelde reuze vertrouwd, net of we je al jaren kenden. Iedereen die de dvd heeft gezien is enthousiast, er zijn al vrienden die je binnenkort gaan bellen hoor…..haha dat krijg je er van. Kortom, echt vakwerk! Je bent een toppertje!
Bedankt, veel liefs,
Maarten en Isa, Lelystad

*****
Natasha,
“Wij vonden het echt fantastisch om de film van ons trouwen terug te zien. Hij was zeer professioneel gemonteerd met goed gekozen muziek en sfeerbeelden. Het menu zag er mooi en overzichtelijk uit en de effecten en overgangen waren prachtig. Het is elke keer weer een genot om zo een perfect stuk werk terug te kijken!”
Marco en Anita Lesmeister, Uithoorn

Hoi Natasha,
We willen je nogmaals bedanken voor de prachtige video die je hebt gemaakt van onze bruiloft. Een bijzondere dag waar we dankzij jou nog leuke en mooie beelden van hebben. Een geweldige dag die in een relaxte sfeer verliep.Geen standaard bruiloftsvideo, maar één met humor en onze stevige muziek. Ook de omgang met Milou ( ons bruidmeisje van 3 jaar ) was geweldig, waardoor Milou spelenderwijs voor leuke en spontane beelden zorgde. We hebben de video's nu al tientallen keren gezien met vrienden en familie, maar hij blijft leuk. We krijgen van iedereen complimenten over de video, die eigenlijk voor jou bedoeld zijn. We zijn blij dat we het monteren van de video toch aan jou hebben over gelaten. De gemonteerde stukjes, achtergrond muziek en de afwerking van de dvd, helemaal van deze tijd.
Bedankt! Barry en Linda Schoutsen, Ursem

*****

Goedemorgen Natasha,
Graag schrijven we wat voor op je website! We hebben jouw aanwezigheid als videograaf op ons huwelijk op 6 september j.l. als zeer prettig ervaren. Je bent vrolijk en maakt nergens een probleem van. Je hebt onze dag heel gevarieerd en professioneel in beeld gebracht en goed gelet op de kleine details.  Je stond eigenlijk altijd op het juiste moment op de juiste plek. Dat is knap zeker als je bedenkt dat we je eigenlijk vooraf niet echt hebben geïnformeerd over wat er allemaal ging gebeuren (m.u.v. het optreden van Mathilde Santing in de kerk natuurlijk). We hebben de film inmiddels al een paar keer met een grote glimlach terug gekeken. Het was een mooie dag en die heb je goed voor ons vastgelegd.
Met vriendelijke groet,
Pieter & Anne-Lies Kouw-Steur, Amsterdam

****

Hoi Natasha!!
Wat zijn wij ontzettend blij en ontroerd door de prachtige dvd!! We wisten echt niet wat we zagen en hebben echt met zn allen met tranen zitten kijken en luisteren! Dit overtreft echt onze verwachtingen. Echt super bedankt voor dit prachtige resultaat! Nadat ik gekeken had voelde het echt even als een bevestiging dat het echt allemaal zo speciaal was. Je hebt zo een ontzettend goed gevoel voor timing en oog voor detail, zoals je de juiste stukken tekst uit liedjes bij precies de juiste stukjes film zet.....echt ongelooflijk! En dan de details die voor ons zo van betekenis zijn (die we je niet eens verteld hadden..) dat je dat ook precies hebt aangevoeld vind ik heel bijzonder...Je beleeft de dag helemaal zoals deze was! En je ziet echt dat mensen je niet eens door hebben gehad. Je geeft mensen hiermee zoveel moois in handen en dat moet je zeker doorzetten.......!! Nou Natasha, nogmaals helemaal super zo!!!!! O,ja,.....wij zullen je aan een ieder aanbevelen hoor!!!!!
Joyce Loos en Martijn, Avenhorn

Beste Natasha,
Het is inmiddels een half jaar geleden dat wij op zaterdag 12 september 2009 getrouwd zijn in de Buurtjeskerk te Andijk (restaurant Meijers). Wij kijken met heel veel plezier op deze dag terug. Dit mede vanwege de waanzinnige dvd die jij voor ons gemaakt hebt. Wij dachten dat een videograaf niet nodig zou zijn, omdat deze dag toch wel in ons geheugen gegrift zou worden. Als we nu echter terug kijken is die dag omgevlogen, al genoten we er geweldig van. Dat blijkt vooral uit de dvd die jij voor ons hebt samengesteld. Een compilatie van 25 minuten die de dag van  s'ochtends vroeg tot de borrel fantastisch weergeeft, met prachtige muziek eronder.
Onze kinderen, die normaal gesproken toch altijd even de kat uit de boom moeten kijken, waren meteen met jouw aanpak vertrouwd, wat heeft geleid tot prachtige beelden. De door jouw gemaakte dvd is voor ons echt een heel dierbare herinnering aan onze trouwdag. Wij zijn er in ieder geval erg blij mee.
Groeten van Jacco, Gea, Dan en Janna, Hoorn

*****
Lieve Natasha,
Echt super hoe je de dvd voor onze trouwdag heb gemaakt. We hebben enorm gelachen en ik moest echt zakdoekjes pakken voor mijn tranen. Het is leuk dat we deze dag aan onze familie en vrienden zo kunnen laten zien op dvd, dat maakt t weer super levendig en we krijgen weer een goed gevoel over onze mooie trouwdag. Heel erg bedankt.
Liefs, Bas Berkhout en Judith Kooiman, Andijk

*****

Hoi Natasha,
We willen je hartelijk bedanken voor de mooie DVD die hebt gemaakt van onze bruiloft! Een hele mooi herinnering om naar terug te kunnen kijken.Erg leuk die levende beelden met mooie muziek eronder en de speciale effecten, je beleeft de dag weer helemaal opnieuw! Van tevoren ben je bang “vinden we het wel wat, de hele dag een camera op ons gericht” . Maar ondanks dat je de hele dag aanwezig was, hadden we het niet eens meer door dat we gefilmd werden. Erg knap dat je zo onopvallend alle momenten hebt vastgelegd! We hebben hem inmiddels al heel wat keer bekeken en aan anderen laten zien en iedereen is erg enthousiast (net als wij).
Bedankt!
Hi Natasha,
Je hebt een waanzinnig mooie video gemaakt, dit hadden wij absoluut niet verwacht. Heel mooi. Compliment! Wij vonden het ook een geweldige dag, jij hebt daar zeker ook aan bijgedragen.
Huibert en Lian, Lelystad

*****
Natasha! What an amazing person and an amazing videographer!!!Natasha really made our wedding special, with her amazing personality and easy going manner it was just so refreshing and enjoyable. She caught all the "action", and edited the video in the most professional way. Natasha was also so quick and easy to communicate with both before and after the wedding.A true pleasure to deal with and have at our wedding, not even the slightest question that we will be using Natasha whenever we need a professional again!
(Rabbi) Shmuli and Mushka Lent, New York, USA

*****
Hi Natas,
Laatst zijn we met de kampleiders delegatie een vrijdagavond samen gekomen om de kampvideo te bekijken. De oooh’s en aaaah’s waren niet van de lucht, iedereen was zo enthousiast. WAT IS HET MOOOOI geworden! Echt heel gaaf. Dank je wel, wat zullen de deelnemers hier ook van smullen. Kampleider Rob liet weten dat dit al de vijfde keer was dat hij hem helemaal heeft afgekeken, hij kreeg er geen genoeg van. Zal vast weer veel werk ingezeten hebben, namens ons allen dank…
Groeten, Rob Tummers, Amsterdam

*****
Hoi Natasha,
We willen je graag bedanken voor de fantastische dvd die je voor ons hebt gemaakt.
Je advies vooraf, de samenwerking op de dag zelf en de uiteindelijke montage waren super. We zijn blij dat onze bijzondere dag op deze manier door jou is vastgelegd.
Jos en Tamara Koopmans, Abbekerk

*****
Hey Natasha,
Jij hebt onze trouwvideo/opname gemaakt. We vonden het super dat alles zo goed en duidelijk op beeld staat. Vanaf het moment s’morgens tot en met het einde van de avond waren jij en Nico erbij. Voor ons is het heel bijzonder en krijgen we hele leuke en mooie reacties erop. Wij kijken er nu nog steeds veel op terug en vooral als we het aan anderen laten zien blijven we kijken. Het hele totaalplaatje: muziek, foto’s, teksten en de mooie beelden, is gewoon super om te zien.
Natas en Nico, Bedankt.
Groetjes en Liefs Jeffrey en Marleen Pronk, Hoogwoud
Hoi Natasha,
Dank je wel voor de prachtige DVD welke jij voor de 30e verjaardag van onze zoon Remco, met behulp van ons (oude) film en fotomateriaal, gemaakt hebt. Toen wij Remco deze DVD op zijn feest aanboden, was hij tijdens het afspelen ervan geheel verrast en ontroerd toen hij de mooie en belangrijke beelden van zijn levensloop - vanaf zijn geboorte tot en met de champagne op zijn 30e verjaardag - terug zag. In de zaal, waar zo’n 85 gasten aanwezig waren, was het muisstil geworden en na soms een grote “Oooh” of een luid gelach om iets komisch, brak er na afloop een gigantisch applaus los. We hebben dan ook van iedereen hele mooie reacties ontvangen. Deze DVD, waarbij je de beelden op het juiste moment ook voorzien hebt van passende muziek en allerlei andere verrassende effecten hebt toegevoegd, is een heel waardevol en persoonlijk cadeau geworden. De hoes van de DVD, waarop je een foto van de film had afgebeeld, maakte het geheel compleet.
Nogmaals, dank je wel en hartelijke groeten van Rina Linnekamp – van Beek

*****

Wij zijn getrouwd op 17-09-08. De dag is precies zo geworden zoals wij het ons voorgesteld hadden. Een fantastische, romantische en stijlvolle dag met mooi weer. Maar wat gaat er ook veel aan je voorbij! Door de zenuwen en ook doordat je gewoon niet alles kunt mee maken op zo’n dag. Daarom is het zo waardevol om een film van je trouwdag te hebben.
Natasha heeft geweldig werk geleverd op de dag zelf en het monteren naar een mooie film. Alles staat er op! Als we de film terugkijken beleven we de dag weer helemaal opnieuw, zo blijven we voor ons gevoel altijd “pas getrouwd”!
Tessa en Ronald Bezier, Heerhugowaard

*****
Lieve Natasha,
Je hebt onze grote dag op een fantastische manier vastgelegd. We zullen hier nog heel vaak en met veel plezier naar kijken. Bedankt voor alles!
Liefs, Michiel en Mirella, Bibi en Ties

*****

Natasha did a great job in making our wedding video; the footage she took included many different angles and was very comprehensive, and she responded very well to our editing requests. We would definitely recommend a videographer, and Natasha Hille in particular, for your wedding!'
Thank you for the very original rompertje and card for baby Joseph Erik! He will soon be big enough to wear it, as he's growing very fast!
Sylvia and Michel Zeeni, Amsterdam
Hallo Natasha,
Hartelijk dank voor je mail en voor de tapereparatie. Ik had het pakketje vandaag al in de bus. Je werk zag prima verzorgd uit. Ik heb de nieuwe tape en DVD nog niet geprobeerd maar dat ga ik zeker snel doen. Ongetwijfeld zal dit ook prima werken. Nogmaals hartelijk dank en ook bedankt voor het vertrouwen.
Met vriendelijke groeten en prettig weekend en ook vast prettige feestdagen.
Gerard Ruiter, Broekland

*****

Bij deze willen wij ook graag een berichtje achterlaten op jou site!!
Want wat heb jij een prachtige film van onze O, zo belangrijke trouwdag gemaakt, een film met zoveel mooie momenten en vooral ook de emotionele momenten. De film maakt dat je DE DAG gewoon nog een keer herleeft en dat is zo mooi!! Al onze dierbaren staan er wel een paar keer op en dat is een heel kostbaar bezit wat je voor altijd op beeld en geluid hebt, we hebben de film al vaak gezien maar elke keer komen de zakdoekjes weer tevoorschijn ZO MOOI!!!
Lieve Natasha, heel erg bedankt en we hebben een onwijs gezellige dag samen met jou gehad!!!
Liefs Jack en Mariska Stam, Nibbixwoud

*****
Hoi Natasha!
Wat is de DVD van Maleisië mooi geworden!! Een mooie herinnering aan een prachtige reis!! Hartstikke bedankt!
Groetjes, Marcel, Carola, Jasper en Bart, Andijk,

*****
De video is helemaal geweldig!
Ingeborg Minjon

*****
Hi Natas,  Nou ze zijn allemaal enorm enthousiast van je film hoor :-)) Hij kan dus in productie.De film zal voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Enorm bedankt voor je film, absoluut een topper!! Met vriendelijke groet,
Anita Romer, Human Resources Development Coördinator Whirlpool Nederland

*****
De DVD was echt enorm goed!!!! We hebben al wat duplicaten gemaakt. Nogmaals mijn en onze oprechte hartelijke dank. Super!
Drs. A.Jonker, clusterdirecteur Woonzorgcentrum Avondlicht/Kersenboogerd, Hoorn
*****
Hoi Natasha,
Hier een leuke foto ter herinnering aan de gezellige bruiloft. Na de prachtige, onvergetelijke trouwdag hebben we volop genoten in het mooie en kleurrijke Thailand.
Inmiddels zijn we al weer druk aan het werk, gelukkig kunnen we straks nog lekker nagenieten met de video. We kijken uit naar het vast en zeker verrassende resultaat!
Roland en Lisette, Hengelo

*****
Haa die Natasha,
De film is goed bevallen bij iedereen, tot de volgende opdracht volgend jaar!
Groetjes Marian en Jeroen

*****

Hallo Natasha,
De DVD ziet er top uit! Hij is prachtig!
Groetjes Dennis en Patricia Bakker, Wervershoof

*****
Bedankt en nog eens bedankt voor het prachtige resultaat! Gezellig dat je er was.
Liefs Roland en Lisette, Hengelo

*****
Lieve Natasha,
Ik wil je graag bedanken voor de ontzettend mooie en ontroerende DVD. Je hebt het heel harmonisch gecombineerd, super leuke muziek, en ook vooral tussendoor die mooie natuurfoto's en teksten. Ik (wij) hebben ontzettend genoten, ik was meteen weer in de sfeer. Mijn hart ging helemaal open tijdens het kijken en op het laatst heb ik alleen nog maar gehuild. Deze DVD zal ik (wij) nog heel vaak kijken. Sorry, voor eventuele schrijf fouten maar mijn moedertaal is Duits. Ik hoop dat je het toch kunt lezen.Heel veel liefs en nogmaals bedankt voor deze zo ontzettend mooie DVD. Men voelt echt de liefde die je erin gestopt hebt.
Renate en Joachim, Duitsland

*****
Lieve Natasha,
Heel, heel erg bedankt voor het maken van de film, ons 25-jarig huwelijksfeest. Het was voor ons 'n onvergetelijk feest, maar met deze film is het nog blijvender. Nogmaals heel erg bedankt. Knap gedaan.
Groetjes Jan en Margret Aker, Wervershoof

*****
Hi Natasha
We hebben alles gekregen, en oh wat zijn we er blij mee!! het is gewoon geweldig zo een mooie dvd te hebben van de mooiste dag in je leven!
Mushky and Smuli Lent-Vorst, USA
Hoi Natasha,
Wat een fantastische videoband! We vinden hem echt geweldig. We hebben de band nu al minstens 10x gezien en lachen ons nog steeds rot. Je hebt er echt een meesterwerkje van gemaakt, wat ervoor zorgt dat wij een prachtige blijvende herinnering hebben aan de mooiste dag van ons leven. Heel erg bedankt!
Liefs, Ingrid en Michel Deen, Hoorn

*****

Hallo Natasha,
Het is alweer een aantal maanden geleden. Dus het wordt wel tijd om een kaartje te sturen. We krijgen nog steeds hele leuke reacties op de trouwfilm. En wat ben ik blij dat we het filmen voor overdag hebben doorgezet. Helemaal top!
Onwijs bedankt voor alles!
Arjo en Jorien Botman, Heerhugowaard

*****
We vinden de trouwreportage onwijs mooi geworden, prachtig! Bedankt hiervoor. We zullen je bij iedereen aanraden.
Groetjes van Ed en Judith Korver, Hoogkarspel

*****
Hartstikke bedankt. We vonden de DVD super, het overtrof alle verwachtingen!!!
Maartje en Stefan, Ursem

*****
Natasha,
Wat is de film prachtig, wat heb je je best gedaan met die foto's er tussenin. Prachtig.
Gr. Jan en Thea van Zijl, Spierdijk

*****
Natasha,
Ontzettend bedankt voor het vastleggen van "onze mooiste dag" 21 maart. De DVD is fantastisch geworden, nog mooier dan we gehoopt hadden. Nogmaals bedankt.
Groetjes, Sander en Judith van der Wal

*****
Hoi Natasha,
Wat een schattige foto, vind je niet? Wel heel gezellig was het die dag, ondanks de regen. Ik laat foto's altijd dubbel afdrukken en geef het tweede setje weg. Vandaar hier een foto met jou erop. De video van Sandra en Dennis was heel leuk. Wat hebben we gelachen.
Cindy Frantzen, Medemblik